Om Lergöken Assistans

- INFORMATION

Vi är ett assistansbolag som bygger vår verksamhet på 30 års erfarenhet inom branschen. Vårt mål är att arbeta aktivt för att bygga upp en trygghet för våra kunder/klienter och trygghet för vår personal

Våra värdegrunder

- INFORMATION

Bemötande, etik och värdegrund handlar om ett samspel mellan människor och den inställning som personer har till varandra och hur det kommer till uttryck i tal, handlingar, gester, ansiktsuttryck, tonfall etc.

Styrelsen

- INFORMATION

Styrelsen för Lergöken Assistans AB bildades 2010 av Björn Steén, Tina Cherven och Jan-Eric Andersson.

Personlig Assistans

- TJÄNSTER

Hos oss bestämmer du själv hur du vill ha dina insatser utformade,  inom beslutet som du fått om personlig assistans. Vi hjälper dig gärna med allt från att anställa assistenter – schemaläggning – ekonomi till kontakt med myndigheter sjukvård.

Ledsagning

- TJÄNSTER

Vi förespråkar  en social aktivering och att motivera  och stimulera för att ni skall kunna vara med och göra saker som ni gjort tidigare men med lite hjälp. Det kan vara allt ifrån städning till matlagning, ärenden och inköp av mat.

Hälsocoach

- TJÄNSTER

Som din Health Coach är jag din personliga förespråkare för att leva ett energifullt och passionerat liv. Genom att jobba tillsammans kan vi komma fram till det matval och den livsstil som passar dig bäst genom livet.

Trädgårdstjänst

- TJÄNSTER

Vi har redskap och kunskapen för att utföra jobbet. Vi erbjuder vår hjälp för att underlätta din vardag och utför de flesta förekommande trädgårdsarbeten. Vi utför tillsyn på ert sommarhus/stuga.

Städtjänst

- TJÄNSTER

  • Hemstädning
  • Byggstädning
  • Kontorsstädning
  • Trappstädning
  • Övriga städtjänster
  • RUT-avdrag

Flyttstädning

- TJÄNSTER

Eftersom att det är mycket att tänka på när man ska flytta. För att underlätta och spara tid vid flytt kan ni överlåta flyttstädningen till oss, så att ni endast behöver koncentrera er på själva flytten.