Några meningar från mina klienter

Här kommer några meningar vad mina klienter skrivit till mig. Jag tänker att  det kanske kan hjälpa dig att ta steget till ett friskare och meningsfullare liv. Ibland hjälper det att höra från någon annan att det faktiskt går att må bättre både fysiskt och psykiskt med lite hjälp.

Så här skriver Marina:  Jag ville bara skriva och tacka dig för dessa månader som du har hjälpt mig till ett helt nytt liv. Jag har blivit mer självsäker och fått så mycket mer energi än jag någonsin haft.  Visst har jag fått ändra mitt gamla sätt att se på saker och ting men så mycket bättre det blivit. Nyttig mat smakar så otroligt mycket godare och sen mår man hundra procent bättre också. Tack Tina för ditt enorma stöd.

Så skriver Robert:  Tack Tina för att du hjälpt mig under denna jobbiga tid i mitt liv. Du har hjälpt mig komma igenom min cancer behandling och nu mår jag super bra. Mitt äktenskap är räddat och det är tack vare din hjälp. Vi har kommit varandra så mycket närmare min fru och jag. Vi gör saker tillsammans och vi har blivit ett team igen. Jag vill rekommendera dig till alla. Några hundralappar och vårt liv är förändrat för alltid.  Tack underbara du, Mvh,Robert

Så skriver Lisette:  Jag har ändrat min kost till glutenfritt och jag mår äntligen bra igen. Har mått dåligt i många år och ingen läkare har vetat varför jag mådde dåligt. Jag är glad och pigg nu, har fått tillbaka min  energi och alla i min omgivning frågar mig vad denna positiva förändring kommer ifrån. Därför ville jag skriva och tacka dig Tina för att du hjälpt mig till ett helt förändrat liv. Nu går jag långa promenader och joggar. Tack för all hjälp och jag rekommenderar verkligen alla att söka hjälp. Dina tips och ditt stöd har förändrat mitt liv. Kram Lisette