Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ingredienser

1 msk grädde
1 kuvert saffran
1dl mandel
100g rumsvarmt smör
1 1/2 dl socker
2 ägg
1 tsk fiberhusk
2 tsk bakpulver
2tsk vaniljsocker
2 dl mandelmjöl
4 1/2 dl glutenfri mjölmix

Saffransskorpor

Dessa skorpor smakar helt underbart och saffran piggar upp den som känner sig lite hängig.

  1. Sätt ugnen på 175 gr
  2. Blanda grädde och saffran och värm tills det kokar, låt stå tills det svalnat.
  3. Grovhacka mandeln
  4. Vispa socker och smör tillsätt sen äggen och vispa till en slät smet. Vispa i saffransgrädde. Blanda i de övriga ingredienserna. Blanda ordentligt.
  5. Dela degen i 3 delar. Forma till längder och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda mitt ugnen i 25 min.
  6. Ta ut plåten och skär skorporna och låt de ligga kvar på låten. Sänk ugnsvärmen till 100 gr och torka skorporna i ytterligare 40 min.

Skorporna kan förvaras länge i en tättslutande kakburk.

”Saffran” innehåller bl.a. mangan, vitamin C , magnesium, järn, kalium och vitamin B6

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Saffran
Next Post