”Tillsammans så bygger vi för framtiden för en trygg och säker assistans.”

Trygghet & Omsorg

Lergöken Assistans har 15 anställda personliga assistenter som hjälper våra kunder med deras unika behov. Det kan vara personer som behöver hjälp dygnet runt eller någon som kanske bara behöver enstaka stödinsatser. För oss är det viktigt att människor med olika funktionsnedsättningar får den hjälp de behöver för att kunna leva ett så tryggt och normalt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar.

Eftersom vi har en anhörig med funktionshinder har vi sett med egna ögon vad en bra personlig assistent kan betyda så vi brinner för vårt arbete. Vi tycker att alla skall få möjlighet till självbestämmande, få känna trygghet, må bra och ha ett så innehållsrikt liv som möjligt.

För oss är det självklart att det är du som bestämmer hur ditt liv och vardag skall se ut. Hos oss är det därför du som bestämmer hur din personliga assistans skall utformas. Det betyder att du väljer vem som skall arbeta som personlig assistent hos dig. Det kan vara din bästa vän, någon anhörig eller så rekryterar vi assistenter åt dig.

Det betyder också att du bestämmer ditt schema samt vilka utbildningar du vill att dina personliga assistenter skall gå. Du har också inflytande över lönesättning och insyn i assistansomkostnaderna.

Tillsammans så bygger vi för framtiden för en trygg och säker assistans.